مراقبت از پوستوبلاگ

7 دلیل مهم که چرا جوش هام خوب نمیشه

چرا جوش هام خوب نمیشه ؟ این یکی از پرتکرار ترین سوالاتی هست که خیلی ها مخصوصا جوان تر ها با این مشکل جوش زدن و موندن جوش ها روی صورت یا بدن خود با آن مواجه هستند .

 

علت جوش زدن چیست

چرا جوشهای صورتم خوب نمیشه؟
چرا جوشهای صورتم خوب نمیشه؟

علت جوش زدن روی صورت چیست؟ هر شخصی زن یا مرد، نوجوان، سن بالا و یا حتی مادران باردار ممکن است جوش‌های ریز و درشتی بر روی صورت خود داشته باشند اما دلایل جوش زدن صورت برای هر شخصی می‌تواند متفاوت از دیگری باشد. آكنه و جوش صورت به علل گوناگونی ایجاد می‌شوند گاهی به علت رژیم غذایی نامناسب است و گاهی به دلیل مشكلات داخلی بدن. در این مقاله از فرطب قصد داریم به سؤال شما درباره چرا جوش می‌زنم؟ بپردازیم؛ پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

این مقاله هم حتما بخوانید : داروی پروستات

چرا جوش هام خوب نمیشه؟

هنگامی که به چهره بیشتر جوانان و حتی برخی از افراد بزرگسال نگاه کنید، دانه‌های ریز و گاهی درشتی را مشاهده می‌کنید که در اصطلاح به آن‌ها جوش گفته می‌شود. در بعضی از افراد، این جوش‌ها به‌مرورزمان و بدون نیاز به درمان خاصی از بین می‌رود و هیچ اثری نیز از خود باقی نمی‌گذارند؛ اما شروع غم‌انگیز ماجرا آنجا است که فرد با انبوهی از جوش‌های چرکین و درشت مواجه می‌شود که تا مدت‌های طولانی روی صورت باقی می‌ماند. سؤالی که همیشه ذهن این افراد را درگیر می‌کند این است که «چرا جوش‌های صورتم خوب نمی شه؟» که در این مقاله از فرطب قصد داریم به این موضوع و مشکلات پیرامون آن اشاره ‌کنیم.

جوش چیست؟

جوش یا آکنه یک زائده کوچک پوستی است و زمانی اتفاق می‌افتد که غدد چربی فعال می‌شوند. جوش‌ها جراحت‌ها و یا مشکلات پوستی کوچک ناشی از غده‌های چربی‌ای هستند که به‌وسیله میکروب‌ها ملتهب و آلوده می‌شوند و در مرحله بعدی، سطح آن‌ها را ترشحات پر می‌کنند.

 دلایل ایجاد جوش‌ها

دلایل ایجاد جوش چیست ؟ به بررسی چند تا نکته از دلایل مهم جوش زدن میپردازیم در این قسمت .

چرا صورتم همیشه جوش می‌زند؟

برای اغلب مردم جوش و آکنه‌ تنها نشانه‌ای از مشکلات پوستی است که ممکن است در نتیجهٔ اختلال غدد تولیدکنندهٔ چربی پوست به وجود آمده‌ باشد. به طور کلی غدد ترشح کننده چربی به دلایلی بیش فعال شده و شروع به تولید مقادیر زیادی چربی می‌کنند و ادامه این روند سبب به وجود آمدن جوش و آکنه شده و آنها را ماندگار می‌کند. در واقع ارگانیسم‌های زندهٔ میکروسکوپی مانند میکروب‌ها و باکتری‌ها که به طور معمول بر روی پوست وجود دارند در حجم زیاد چربی به دام می‌افتند و منجر به ایجاد آلودگی و تولید ترشحات بعدی می‌شوند. این اتفاقی است که قسمت برآمدهٔ روی پوست که آن را جوش می‌نامیم ایجاد می‌نماید.

علت تبدیل شدن جوش به لک چیست؟

برای بسیاری از افراد این مسئله رخ داده که بعد از مدتی از پدیدار شدن یک جوش بر روی صورت یا نواحی مختلف بدن، شاهد تبدیل آن به لک و ماندگاری آن شوند؛ به طور کلی ماندگاری جوش‌ها و تبدیل شدن آن‌ها به لک دلایل گوناگونی دارد که از جمله آن‌ها عبارت‌اند از:

  • عدم استفاده از کرم ضد آفتاب
  • دست‌کاری جوش‌ها
  • عدم استفاده از روش صحیح جهت درمان جوش صورت
  • استفاده از لیف برای شستشوی صورت
  • استفاده مداوم از محصولات آرایشی مخصوصاً مواد آرایشی نامرغوب
  • کبد چرب
  • غلظت خون

مهم ترین دلایل جوش زدن

در این قسمت به 2 مورد از مهم ترین و رایج ترین دلایلی که باعث جوش زدن و ماندگاری آن میشود میپردازیم .

چرب بودن کبد ( کبد چرب )

کبد چرب یکی از مهم ترین دلایلی هست که باعث به وجود آمدن جوش روی صورت یا بدن میشود که پیشنهاد ما به شما عزیزان این هست میتوانید از عصاره های گیاهی کبد چرب فران استفاده کنید تا خیلی خوب بتوانید به بهبود کبد چرب خود کمک کنید و از شر این جوش ها خلاص شوید تنها کافیست روی کلمه ، داروی کبد چرب ، کلیک کنید .

غلظت خون

غلظت خون عامل مهم دیگری هست که باعث به وجود آمدن جوش میزد که حتما باید برای درمان آن اقدام کنید و شما میتوانید از عصاره های گیاهی فران که مربوط به  غلظت خون هست استفاده کنید که باعث میشود به درمان هرچه سریع تر غلظت خون شما کمک کنید . برای خرید و مشاهده توضیحات بیشتر وارد سایت فرطب شوید .

روش برطرف کردن و بهبود جوش

استفاده از ماسک صورت و مواردی که در ادامه معرفی کرده‌ایم میتواند به روند بهبود درمان جوش ها کمک کند.

دستکاری‌شان نکنید!

هر نوع کندن و ترکاندن جوش‌ها وقتی که در حال درمان آکنه‌ها هستید و از محصولات گوناگونی استفاده می‌کنید، می‌تواند روند درمان آنها را مختل کند و برای شما نتیجه بخش نباشد. استفاده از هر گونه ابزار و وسیله غیر استریل و فرو کردن آن در جوش‌ و آکنه‌ها می‌تواند باعث ملتهب شدن و قرمزی بیشتر و یا حتی تورم پوست شما شود.

عجله نکنید!

شاید شما جزو افرادی باشید که در عرض چند روز به یک فرد جوشی تبدیل شده باشید؛ اما در نظر داشته باشید که درمانش در عرض چند روز ممکن نیست؛ چرا که اصولاً پوست، به آرامی روند درمان را طی می‌کند؛ لذا باید صبور باشید! چون در بیشتر مواقع بین ۲ الی ۶ هفته طول می‌کشد که نتیجه درمان‌ آکنه‌ها را به چشم ببینید..

دلایل-خوب-نشدن-جوش-صورت
دلایل-خوب-نشدن-جوش-صورت

 

خوددرمانی نکنید

یادتان باشد تا زمانی که یک پزشک متخصص پوست جوش‌هایتان را نبیند و از نزدیک شما را معاینه نکند، وضعیت جوش و آکنه‌ها روزبه‌روز بد و بدتر خواهد شد؛ پس لطفاً دست از مقاومت بردارید و به پزشک مراجعه نمایید تا داروها و محصولات پوستی لازم و مناسب پوستتان را برایتان تجویز کند.

اسکراب را فراموش کنید

برخی از افراد با جوش و آکنه مانند لکه رفتار می‌کنند و با اسکراب و لیف به جانشان می‌افتند تا با کمک سطح زبر لیف و یا زبری دانه‌های اسکراب، یک لایه از پوست خود را بردارند تا دیگر آکنه و جوش نداشته باشند. اما باید بدانید که اسکراب فقط وضعیت آکنه‌هایتان را بدتر می‌کند؛ چون که اثر آنها بر روی لایه محافظت کننده پوست است و این می‌تواند منجر به افزایش تحریکات پوستی گردد. به جای آن می‌توانید خیلی ملایم پوست خود را با یک مایع شست و شو دهنده غیر آلرژی زا و با pH متعادل بشویید تا التهابات هم کاهش بیابند.

هر محصولی را استفاده نکنید

اگر می‌خواهید برای پوستتان خرید کنید، حواستان به نوشته‌های روی محصول باشد؛ برای مثال محصولاتی برای مخصوص پوست‌های چرب و مستعد آکنه خریداری نمایید یا عبارت غیر کموژنیک (noncomedogenic) بر روی محصول نوشته شده باشد؛ چنین عبارتی به این معنا است که محصول فوق هیچ ماده‌ای ندارد که سبب مسدود شدن منافذ پوستی گردد و یا باعث تشدید آکنه‌ها شود. برخی از مواد اولیه در بعضی از محصولات آرایشی، مرطوب‌کننده‌ها یا ضد آفتابها به راحتی منافذ موجود در پوست را مسدود می‌کنند و این مسدود شدن سبب افزایش جوش‌ها می‌شود؛ بنابراین اگر پوستی چرب و فاقد آکنه دارید هرگز محصولی که هر نوع روغنی را دارد خریداری نکنید.

همه راه‌ها را با هم امتحان نکنید!

جالب است بدانید که بعضی از محصولات پوست صورت را تحریک کرده و علت به وجود آمدن مشکلات بعدی برای مصرف کننده می‌شوند. هنگامی که شخصی بدون راهنمایی پزشک و با تجویز خودش، شروع به درمان آکنه‌های خود می‌کند، ممکن است با مصرف هم‌زمان چند محصول و یا استفاده از محصول نابجا وضعیت پوستش را وخیم‌تر نیز کند، تا جایی که جوش‌ها بزرگ‌تر و شبیه لکه‌های رنگی بزرگ شوند و صورتتان را پر از لک کنند.

سخن پایانی

در این مقاله از فرطب سعی کردیم تا جای ممکن به سؤال شما درباره علت خوب نشدن جای جوش، پاسخ دهیم و راهکارها و اطلاعاتی را در این باره به شما بیان کنیم؛ امیدواریم مطالعهٔ مقاله چرا جوش هام خوب نمی شه؟ برایتان مفید واقع شده باشد. از این که تا انتها همراهمان بودید، از شما عزیزان بی نهایت سپاسگزاریم.

 

توجه: این مطلب یک توصیه پزشکی یا دارویی نیست!

4.4/5 - (5 امتیاز)

دکتر فارمو

دکتر فارمو مجموعه ای از متخصصان زیبایی و تندرستی، با سال ها تجربه‌ در زمینه های سلامت پوست و مو، رژیم درمانی، آرایشی و عمل‌های زیبایی است. ما به طور کامل با نیازهای مخاطبان خود آشنا هستیم و با به کارگیری علم روز، روش‌های مدرن و ابزارهای پیشرفته، به مراجعین خود کمک می‌کنیم تا بدنی سالم و ظاهری جذاب داشته باشند. هدف ما ایجاد آگاهی از طریق اطلاعات صحیح و بروز است تا ضمن فراهم آوردن تجربه‌ی مثبت و دلنشین، پرسش ها و چالش های شما را نیز رفع کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا